rokometni klub brežice
Facebook

Tekmi mlajših selekcij

Tekma SDA

Ta vikend je bil za mlade rokometaše RK Brežice zelo uspešen. Starejši dečki A (letnik 2002 in mlajši) so v polfinalni skupini B doma odigrali prestavljeno tekmo 6. kroga proti neugodnemu tekmecu RK Rače, ki je v predhodnem krogu doma slavil proti RK Celje Pivovarna Laško. Vendar so bili naši igralci trdno odločeni, da zmaga ostane doma, saj so po uvodnih izenačenih minutah na igrišču prevzeli pobudo in na polčas odšli s prednostjo 6 zadetkov (20 : 14). Tudi začetek drugega polčasa ni spremenil moči in rezultata na igrišču, tako da so naši fantje mirno pripeljali tekmo do konca in zasluženo slavili 35:28. Za odlično igro v obrambi in domiselno v napadu gre pohvaliti celotno ekipo in trenerja Klemna Mlakarja, kot tudi pomočnika Duleta Božiča.

Strelci: Švalj Jure 10, Bogovič Jaša 9, Stopnišek Jakob 9, Cvar Žiga 3, Ferenčak Denis 3, Toplovec Timotej 1, Preskar Vitomir, Brdik Jan.


Tekma MDA

Ekipa mlajših dečkov A RK Brežic (2004 in mlajši) pa je v tem tednu z dvema tekmama zaključila redni del tekmovanja v skupini. V četrtek so naši fantje gostili vrstnike iz Sevnice . Po zelo izenačeni in napeti tekmi do samega konca sta se ekipi razšli z neodločenim izidom 14:14.
Počitek pa ni trajal dolgo, saj so naši fantje odšli že v soboto v goste k prijateljem v Krško in prikazali odlično igro in premagali RK Krško 20:14. Čestitke vsem fantom in vodstvu ekipe, Zlatanu Džapu in Davidu Vervegi. Po dvotedenski pavzi se tekmovanje nadaljuje v polfinalnih skupinah.

Strelci: Lazić Matic 1, Oštir Tilen 3, German Anej 4, Preskar Niko, Čurič Luka 2, Vervega Tilen 3, Cvetkovič Klemen, Vervega Domen 6, Pinterič Tin 1.
br


« nazaj na seznam

PDF dokumenti

Vpisnica
Pristopna izjavaAKTUALNO  |  TERMINI VADB  |  PREDSTAVITEV KLUBA  |  ČLANI KLUBA  |  GALERIJA  |  KONTAKT  |  SPONZORJI
©2024 Rokometni klub Brežice