rokometni klub brežice
Facebook

Športnik leta Občine Brežice 2014

V petek 20. 3. 2015, ravno v času, ko so se brežiški rokometaši v Cerkljah borili za novo zmago je v Brežicah potekala prireditev Športnik leta. Med nagrajenci je tudi brežiški rokometni klub.

Članska in mladinska ekipa RK Brežice je v pretekli sezoni igrala uspešno in tako sta obe ekipi napredovali v državnem tekmovanju v višji ligi. Mladinci letos igrajo v 1. Mladinski ligi, člani pa v 1.B državni rokometni ligi, zato sta obe ekipi bili predlagani za nagrade v okviru prireditve za športnika leta.

Članska ekipa je tako prejela strokovno nagrado za športno ekipo leta, mladinci pa so prejeli nagrado za izjemne dosežke ter nagrado občinstva.
Plaketo je ob 60 letnici delovanja prejel tudi klub.

Žal se vsi naši rokometaši prireditve niso mogli udeležiti  zaradi igranja prvenstvene tekme, vseeno pa so igralci, ki niso odpotovali v Cerklje prireditev obiskali.

Vse navedene nagrade so brežiški rokometaši prejeli zasluženo. Dokazali so, da uspeh pride s trdim in kvalitetnim delom, redom, disciplino in tudi odrekanjem. Pohvalimo se lahko z mladimi rokometaši, ki kot novinci v 1.B državni rokometni ligi uspešno tekmujejo. K uspehu je vsekakor pripomoglo tudi pozitivno vzdušje v klubu in dobri odnosi med igralci, trenerji  ter vodstvom kluba.

Iskrene čestitke članom, mladincem in tudi trenerjema Aletu Kukavici in Dušanu Božiču, ki svoje znanje prenašata na naše rokometaše.

Omeniti moramo tudi mlajše selekcije RK Brežice, katere prav tako uspešno tekmujejo v svojih kategorijah. Vsekakor so za uspeh članske in mladinske ekipe zaslužni tudi oni.

Velika zahvala pa gre našim sponzorjem, ki RK Brežice stojijo ob strani in s svojo pomočjo in prispevki omogočajo uspešne nastope naših ekip v državnem tekmovanju.

Hvala tudi vsem, ki ste oddali glas za našo ekipo. Upamo, da nas boste spremljali in podpirali še naprej.
 
20150320_194538_HDR-1


« nazaj na seznam

PDF dokumenti

Vpisnica
Pristopna izjavaAKTUALNO  |  TERMINI VADB  |  PREDSTAVITEV KLUBA  |  ČLANI KLUBA  |  GALERIJA  |  KONTAKT  |  SPONZORJI
©2023 Rokometni klub Brežice