rokometni klub brežice
Facebook

Začetek sezone za člansko ekipo RK Brežice uspešen

Po premoru se je pričelo tekmovanje za člansko ekipo RK Brežice, katera tekmuje v 1.B državni rokometni ligi. Brežičani so se med poletjem aktivno pripravljali na novo sezono in v pripravljalnem obdobju odigrali tudi nekaj tekem, nova sezona je prinesla tudi nekaj sprememb v igralski zasedbi, trener in strokovno vodstvo pa ostaja nespremenjeno. Prejšnji petek se je že začel boj za čim boljšo uvrstitvijo. 

Ekipa RK Brežic je v petek v domači dvorani gostila ekipo RK ÄŒrnomlja. Ekipi se dobro ponata, saj se srečujeta že vrsto let. Uvodna tekma se je za domače igralce dobro končala z zmago, kar je ekipi poleg dveh točk prineslo tudi še kako potrebno samozavest za nadaljnje tekmovanje. V drugem krogu so Brežičani gostovali pri ekipi Moškanjci - Gorišnica. Z dobro in borbeno igro so tudi v gostovanju uspeli premagati nasprotnika in se domov vrnili z novo zmago (28:31)

V naslednjem krogu bodo člani doma gostili ekipo RK Krim. Vabljeni v brežiško športno dvorano k ogledu tekme in navijanju za naše člane.

ÄŒestitke ekipi in strokovnemu vodstvu za uspešen začetek sezone z željo, da zmagujejo še naprej. 


« nazaj na seznam

Gostovanje

3. 3. 2018; ob 19.00
RK Drava : RK Brežice

Aktualno

27.02.2018
17. krog

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUALNO  |  PREDSTAVITEV KLUBA  |  ÄŒLANI KLUBA  |  GALERIJA  |  KONTAKT  |  SPONZORJI
©2013 Rokometni klub Brežice