rokometni klub brežice
Facebook

Tekmi mlajših selekcij

Tekma SDA

Ta vikend je bil za mlade rokometaše RK Brežice zelo uspešen. Starejši dečki A (letnik 2002 in mlajši) so v polfinalni skupini B doma odigrali prestavljeno tekmo 6. kroga proti neugodnemu tekmecu RK Rače, ki je v predhodnem krogu doma slavil proti RK Celje Pivovarna Laško. Vendar so bili naši igralci trdno odločeni, da zmaga ostane doma, saj so po uvodnih izenačenih minutah na igrišÄu prevzeli pobudo in na polčas odšli s prednostjo 6 zadetkov (20 : 14). Tudi začetek drugega polčasa ni spremenil moči in rezultata na igrišÄu, tako da so naši fantje mirno pripeljali tekmo do konca in zasluženo slavili 35:28. Za odlično igro v obrambi in domiselno v napadu gre pohvaliti celotno ekipo in trenerja Klemna Mlakarja, kot tudi pomočnika Duleta Božiča.

Strelci: Švalj Jure 10, Bogovič Jaša 9, Stopnišek Jakob 9, Cvar Žiga 3, Ferenčak Denis 3, Toplovec Timotej 1, Preskar Vitomir, Brdik Jan.


Tekma MDA

Ekipa mlajših dečkov A RK Brežic (2004 in mlajši) pa je v tem tednu z dvema tekmama zaključila redni del tekmovanja v skupini. V četrtek so naši fantje gostili vrstnike iz Sevnice . Po zelo izenačeni in napeti tekmi do samega konca sta se ekipi razšli z neodločenim izidom 14:14.
Počitek pa ni trajal dolgo, saj so naši fantje odšli že v soboto v goste k prijateljem v Krško in prikazali odlično igro in premagali RK Krško 20:14. ÄŒestitke vsem fantom in vodstvu ekipe, Zlatanu Džapu in Davidu Vervegi. Po dvotedenski pavzi se tekmovanje nadaljuje v polfinalnih skupinah.

Strelci: Lazić Matic 1, Oštir Tilen 3, German Anej 4, Preskar Niko, ÄŒurič Luka 2, Vervega Tilen 3, Cvetkovič Klemen, Vervega Domen 6, Pinterič Tin 1.
br


« nazaj na seznam

Gostovanje

3. 3. 2018; ob 19.00
RK Drava : RK Brežice

Aktualno

27.02.2018
17. krog

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

AKTUALNO  |  PREDSTAVITEV KLUBA  |  ÄŒLANI KLUBA  |  GALERIJA  |  KONTAKT  |  SPONZORJI
©2013 Rokometni klub Brežice